Flinke tegenslag voor de Scheetjes: 'Het regent nu al twee dagen heel ernstig'

Door Redactie
Flinke tegenslag voor de Scheetjes: 'Het regent nu al twee dagen heel ernstig'

De Scheetjes wonen nog steeds op Bonaire, maar hun grote droom in vervulling zien gaan, gaat niet zonder slag of stoot. En nu is het niet het coronavirus, maar de regen die roet in het eten gooit.

In gesprek met RTL Boulevard laten de twee zien hóe ernstig het momenteel is. Karin staat met haar enkels in het water op de minigolfbaan en vertelt: 'Je ziet wel hoe diep het is.' Al twee dagen lang regent het ontzettend hard op het eiland. 'We komen nu voor het eerst beneden om te kijken hoe alles erbij ligt.'

Nog nooit meegemaakt

Dat er zóveel water is gevallen, is vrij uniek voor Bonaire. 'We spreken weleens mensen en die wonen hier al vijftien jaar. Die hebben dit nog nooit meegemaakt.' Het ziet er dan ook voorlopig nog niet uit dat het gaat stoppen met regenen. 'We hebben hier een jaar keihard aan gewerkt en de toeristen komen ook weer volgende maand.'

Coronavirus

Toch kunnen ze pas echt zien hoe ernstig de minigolf eraantoe is, wanneer het een week gestopt is met regen. Dan zullen ze alles moeten gaan herstellen, want na lang wachten zullen ze eindelijk weer bezoekers kunnen ontvangen.

Bron: Shownieuws, Boulevard | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.