Flinke domper voor René Le Blanc: muziekproducer beëindigt samenwerking

Door Redactie
Flinke domper voor René Le Blanc: muziekproducer beëindigt samenwerking

Edwin van Hoevelaak heeft de samenwerking met René Le Blanc verbroken. De muziekproducer schreef voor de zanger zijn grootste hit If I Tell You That I Love You, maar ze gaan vanaf nu ieder hun eigen weg, laat Van Hoevelaak vrijdag weten.

'Omdat René bij een andere partij heeft getekend ga ik mij vanaf nu weer focussen op de artiesten waar ik al jaren mee werk', stelt de producer. 'Ik wens René uiteraard veel succes met zijn verdere carrière.'

100 procent

Van Hoevelaak werkt ook samen met André Hazes, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes, Thomas Berge, Gerard Joling en Nick & Simon. Juist in deze onzekere tijden vindt de producer het naar eigen zeggen belangrijk om er voor de volle 100 procent te zijn voor ‘zijn’ artiesten met wie hij in het verleden grote successen heeft behaald.

Beste auteur

De muziekproducer won onder meer een Edison voor het beste lied, een Buma NL Award voor 'beste auteur' en tientallen gouden en platina platen.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.