• Hazes

Flinke domper voor jarige Roxeanne Hazes (30)

Roxeanne Hazes mag vandaag 30 kaarsjes uitblazen. Maar de zangeres begint haar nieuwe levensjaar niet bepaald goed. 

Roxeanne Hazes

Ze ligt er namelijk al een 'dikke week goed vanaf' vanwege een zware keelontsteking, dat laat Roxeanne weten op Instagram. Maar de Hazes-telg gaat niet bij de pakken neerzetten en trakteert haar volgers op een geweldig verjaardagscadeau. 

'Om middernacht word ik 30. En wie jarig is trakteert.🥳 Vanaf dat moment is mijn nieuwe liedje Ik Ben Vrij overal te beluisteren', schrijft Roxeanne gisteravond enthousiast bij haar post.

Beste versie van jezelf 

'Dit liedje is een break-up song in de letterlijke zin, maar metaforisch een manier om een streep te zetten en je grenzen te bewaken', legt Roxeanne uit. 'Voor jezelf kiezen en de beste versie van jezelf zijn. Dat is een constant proces, althans voor mij. Daarom extra gaaf om een soort monumentje voor dat besef te maken met behulp van dit liedje.  En natuurlijk hoop je dat anderen er ook wat aan hebben. Ik denk dat iedereen wel eens op een dergelijk punt komt in het leven.'

Tour

Voor de échte fans is dit liedje misschien niet helemaal nieuws. Tijdens haar afgelopen tour speelde Roxeanne dit nummer namelijk al eens live. 'Met de februari tour in het vooruitzicht leek het mij een goed moment om dit nummer met iedereen te delen.' Ze hoopt dan ook dat haar volgers en fans er enorm van gaan genieten. 

Gevatte inhakers

Door haar keelontsteking kan ze 'geen fancy TikTok’s, Instagram-content en gevatte inhakers' delen, 'maar gewoon een heel mooi liedje (al zeg ik het zelf)'. Gelukkig maakt dat niet uit voor haar volgers. Er wordt massaal onder de post gereageerd op haar verjaardag, maar vooral op het mooie liedje. Collega Claudia de Breij laat heel veel emoji's van applaus achter. 'Schat, wat onwijs gaaf ben super benieuwd👏 en dit plaatje 🔥', aldus Xelly Cabau. Beste Zangers-kandidaat Ferdi Bolland laat felicitaties achter voor de zangeres die ook in het zangprogramma te zien was afgelopen seizoen. 'Alvast happy birthday my dearest Rox!!❤️🔥🎉Wens je een prachtige verjaardag en heel snel beter worden!🥰💝🎼'. Zelfs Glennis Grace laat van zich horen. 'Love how you bloom lieve Rox. Trots op jou ❤️'.

Bron: Instagram Roxeanne Hazes

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!