Flinke domper voor Gordon

Door Redactie
Flinke domper voor Gordon

Een flinke tegenslag voor Gordon. De presentator zijn auto is namelijk leeggeroofd. Heuckeroth is dan ook behoorlijk kwaad en uit zijn woede op Facebook.

Hij schrijft: 'Wat een domper! Bedankt geweldig QPark voor de beveiligde parkeergarage, pfff. Stelletje tuig wat steelt van anderen die hard werken, gadverdamme!' Iemand heeft donderdag de ramen van de auto van Gordon ingeslagen. De dader heeft een koffer met kleding en een toilettas uit de wagen ontvreemd. Dat heeft de woordvoerster van Gordon gemeld.

Opening

Het is een flink zwart randje aan de zo feestelijke opening van zijn nieuwste aanwinst. In Amsterdam start hij namelijk het burgerrestaurant The Burger Room en dat werd afgelopen week aardig gevierd. Verkleed als Dorothy was het lachen, gieren, brullen voor de presentator, maar deze gebeurtenis is toch wel weer een domper voor Gordon.

Flinke domper voor Gordon

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders