Flink schrikken voor Roy Donders: 'Ik vond dit zo eng'

Door Redactie
Flink schrikken voor Roy Donders: 'Ik vond dit zo eng'

Roy Donders is dinsdag trillend wakker geworden door de aardbeving bij het Griekse eiland Kreta. De zanger, die momenteel op het Griekse eiland Rhodos verblijft, schrijft dat hij niks mankeert, maar dat alles in zijn hotelkamer op en neer ging en dat hij zelfs zijn kamer moest ontvluchten.

'Ik ben net een beetje bekomen, ik vond dit zooo eng...', schrijft Donders. 'Gelukkig is er niks ergs gebeurd, maar ik werd trillend wakker vandaag en ben mijn kamer uit moeten vluchten.' De zanger zegt het allemaal als 'heel heftig' te hebben ervaren. 'Een aardbeving van 6.4 op de schaal van Richter, gelukkig zitten wij op Rhodes en viel het achteraf allemaal mee. Maar de ervaring was schokkend. Nu even bijkomen en vanavond weer een leuke show hier met Hart voor muziek.'

Geen slachtoffers

De aardbeving vond dinsdagmorgen vroeg plaats ten oosten van Kreta. Onder de zeebodem is er beving geweest met een kracht van 6.4. Volgens de Griekse autoriteiten zijn er geen slachtoffers gevallen, alleen een kerkje op het oosten van het eiland zou zijn ingestort.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.