Financiële tegenvaller voor Frank Jansen

Door Redactie
Financiële tegenvaller voor Frank Jansen

De vorige zomer verliep voor Frank Jansen niet zoals gehoopt. Na zijn breuk met Rogier, hoopte hij te genieten van zijn huis in Zuid-Frankrijk. Maar daar kwam niets meer van, toen Frank gebeld werd dat zijn tuin en omgeving verwoest waren door vreselijke bosbranden. Een jaar later is de voormalig RTL-ster nog altijd bezig met renoveren. Helaas kwam er een flinke financiële tegenslag op zijn (tuin)pad.

'Maandagavond werd ik gebeld door mijn hulp - die woont bij mijn huis - dat ze moest vertrekken', vertelde Frank vorig jaar augustus emotioneel aan Shownieuws. 'Ik had vrienden van mij - huurders - die in m’n huis zaten en die zeiden dat de brand zó dichtbij kwam. Ik wist wel dat er brand was, maar ik had niet verwacht dat het naar mijn huis zal komen. Dat het zo dichtbij was dat ze halsoverkop moesten vertrekken', aldus Jansen.

Geliefde tuin in rook opgegaan 

Gelukkig bleef zijn woning staan, maar van zijn geliefde tuin was niets meer over. 'Als een wonder staat mijn huis nog. In een zwartgeblakerde omgeving. Niets staat verder overeind. Het is heel emotioneel', liet Frank weten. 

Tuinhuisje 

Frank was verzekerd waardoor de verzekering alle schade zou dekken. Maar helaas bleek er toch een addertje onder het gras te zitten. 'Er was hier net een meneer van de verzekering, blijkt het tuinhuis niet verzekerd te zijn', zegt hij in een interview met Weekend. 'Ik dacht dat alles gedekt was, maar het tuinhuis valt er toch niet onder.' Om het geliefde tuinhuisje opnieuw te moeten laten bouwen, moet Frank zo'n 80 duizend euro betalen.  

Financiële tegenvaller

Van deze financiële tegenslag kan Frank alleen maar leren. 'Ik heb nooit goed naar de verzekeringsvoorwaarden gekeken. Dat is een grote financiële tegenvaller, want dit was nou net de grootste kostenpost.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.