• Wie is De Mol?

Finale Wie is De Mol? weer live te aanschouwen

Schrijf het maar vast in de agenda!

Wie is De Mol?

De finale van het 23e seizoen van Wie is de Mol? is dit jaar weer live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Iedereen is welkom op 11 maart, laat een woordvoerder van AVROTROS weten.

De afgelopen ontknopingen werden vanwege de coronamaatregelen aangepast. Zo was het slot vorig jaar vanuit theater Rode Hoed in Amsterdam alleen voor genodigden. Normaal gesproken komen honderden 'Molloten' af op de finale.

Fandag

Alleen de fandag gaat dit jaar nog niet door. Wel kunnen mensen 'golden tickets' aanschaffen voor onder meer de beste plek tijdens de finale, een fotomoment met de afvallers en een cadeau van de Mol.

Geldbiljetten 

Welke deelnemer de boel saboteert, wordt dus op 11 maart duidelijk. Voorlopig hebben we dus nog een aantal weken om mee te puzzelen. En dat doen de WIDM-kijkers maar al te graag. Zo werd er vorige week online veel gespeculeerd over het geld in het spel. Waar zijn de fysieke biljetten en waarom is er nog geen penningmeester gekozen? Daar zou aanstaande zaterdag wel eens verandering in kunnen komen. In het voorstukje voor de volgende aflevering zagen we namelijk eindelijk koffertjes met daarin fysiek geld staan. 

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!