Filmsetliefde Tom Arnold en Roseanne Barr eindigde in ordinaire vechtscheiding

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Tom Arnold

In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: Tom Arnold, bij wie – na vier huwelijken – de eerste scheiding nog steeds nadreunt.

In 1990 trouwde hij voor de eerste keer – met Roseanne Barr, die hij had leren kennen op de set van de populaire Amerikaanse tv-serie Roseanne.

Dat de comédienne destijds nog getrouwd was met postbode Bill Pentland, hield Tom niet tegen zijn liefdes-pijlen op haar te richten. Roseanne bleek daar niet ongevoelig voor. Ze werden stapelverliefd en maakten toekomstplannen.

Mismatch

Roseanne zette daarom – na zestien jaar – een punt achter haar huwelijk met Bill. Vier dagen na de officiële scheiding stapte ze al in het huwelijksbootje met Tom! Van een lang en gelukkig leven samen was echter geen sprake: ze bleken totaal geen perfecte match en gingen na vier jaar ruziënd uit elkaar.

Vechtscheiding

Roseanne beschuldigde Tom – die toen nog dronk – onder andere van mishandeling, maar dit werd nooit bewezen. Tom liet het er niet bij zitten, waardoor de twee in een ordinaire vechtscheiding belandden. Roseanne moest daarbij diep in de buidel tasten. Ze moest 45 miljoen euro overmaken op Toms bankrekening! Een flinke aderlating voor Roseanne, die destijds woedend riep dat ze door met Tom te trouwen geen huwelijkscontract, maar een wurgcontract had getekend.

Haar in 1995 gesloten huwelijk met bodyguard Ben Thomas strandde in 2002. Een jaar later kreeg ze een relatie met componist Johnny Argent, met wie ze nog steeds samen is. Tom had in elk geval geen trouwvrees aan de scheiding van Roseanne overgehouden!

Lees het hele verhaal in Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.