• Showbizz

Filmrol voor Monic Hendrickx in De Belofte van Pisa

Monic Hendrickx Pisa

Monic Hendrickx zal te zien zijn in de boekverfilming De Belofte van Pisa. De actrice, bij het grote publiek bekend van haar rol in hitserie Penoza, is gecast als de moeder van IJsbrand, die wordt gespeeld door Thor Braun.

Het verhaal

De coming of age-film vertelt over de vijftienjarige Amsterdamse jongen Samir, door iedereen Sam genoemd. Sam kan fantastisch trompet spelen en wordt aangenomen op het Muzieklyceum Zuid. Als enige leerling van Marokkaanse afkomst is hij een vreemde eend in de bijt. Zo goed en zo kwaad als het gaat, houdt Sam zijn school en zijn familieleven gescheiden, vastbesloten zijn diploma te gaan halen.

Acteurs & scenario

Monic zal te zien zijn naast Yorick van Wageningen, Olivia Lonsdale en Nora el Koussour, maakte distributeur Independent Films donderdag bekend.

Het scenario van De Belofte van Pisa is geschreven door Robert Alberdingk Thijm (Dunya & Desie). De film wordt geregisseerd door Norbert ter Hall (A'dam-EVA) en geproduceerd door Rolf Koot (All Stars, Lek). Het eerste deel van de opnames vond in het najaar plaats en de tweede helft gaat deze week van start.

Distributeur Independent Films brengt De Belofte van Pisa op 10 oktober uit in de bioscoop.

Filmrol voor Monic Hendrickx in De Belofte van Pisa

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders