Fikse kritiek op Lil' Kleine na feestvieren in Dubai: 'Een grote grap'

Door Redactie
Fikse kritiek op Lil' Kleine na feestvieren in Dubai: 'Een grote grap'

Lil' Kleine zit nog altijd in Dubai en lijkt zich weinig aan te trekken van de coronamaatregelen. Sterker nog, de rapper steekt behoorlijk de draak met de ernstige situatie momenteel.

Te zien is hoe Jorik - de echte naam van Lil' Kleine - feestend een zaal binnenkomt met een fles champagne. Hierbij wordt duidelijk géén afstand gehouden, al draagt een enkeling wel een spatscherm. 'Wanneer je hoort dat de vaccinaties binnen zijn ???', schrijft hij dan ook spottend.

Kritiek

Goede vriendin Estelle Cruijff, die óók tijd doorbracht in het land, vindt het allemaal wel grappig. '??', reageert zij slechts. Maar verder vinden volgers het vooral behoorlijk asociaal wat Lil' Kleine hier doet. 'Zo te zien is alles een groot grap voor je', is te lezen. Hierop reageert de rapper alleen: 'Alles.' Een ander merkt op: 'Als je je je zo gedraagt, vind ik dat je die vaccinatie niet waard bent.'

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Kleine de draak steekt met de maatregelen. 'Vanavond zeven uur lockdown in Nederland, hè? Wat fijn dat wij in Dubai zitten,' lachte de rapper in december in zijn Instagram Stories. Zijn uitspraak schoot ook toen bij veel mensen in het verkeerde keelgat. 'Laat hem lekker daarblijven, wat een omhoog gevallen vervelend kereltje is dat,' reageerde iemand op Twitter. 

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.