• GTST

Ferry Doedens sluit GTST-comeback niet uit, maar: 'Presenteren smaakt naar meer'

Door Redactie
Ferry Doedens sluit GTST-comeback niet uit, maar: 'Presenteren smaakt naar meer'

Recent maakte Bas Muijs zijn GTST-comeback. Betekent dit ook dat Lucas, gespeeld door Ferry Doedens, terugkeert naar Meerdijk? Als het aan de acteur ligt, is er altijd een kans. Wel laat hij weten dat er dan het een en ander zou moeten gebeuren. 

In een gesprek met RTL Boulevard praat hij hier nu openhartig over. 

Praten

'Het zou hartstikke leuk zijn als ze snel een belletje doen, dan zouden er wel goede gesprekken moeten plaatsvinden denk ik. Maar er valt altijd te praten', zegt Ferry die eerder ontslagen werd bij de soapserie vanwege zijn drugsverslaving en het niet nakomen van afspraken. 

Presenteren

Na zijn ontslag heeft Ferry niet stilgezeten. Zo maakte hij een OnlyFans-account aan, waar hij pikante foto's en video's deelde. Iets waar hij groot succes mee behaalde. Inmiddels heeft de acteur ook weer een tv-klus binnengesleept, dit keer als presentator voor het programma Nederland Ontdekt. 'Ik heb mijn eerste draaidag gehad en dat was heel erg leuk', vertelt Ferry. 'Ik vind presenteren heel leuk en dat smaakt naar meer.'

Bron: Televizier | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.