• Pikant

Ferry Doedens deelt wel een heel pikant kiekje van zichzelf

Ferry Doedens deelt wel een heel pikant kiekje van zichzelf

Het leven lacht Ferry Doedens weer toe. De ontslagen GTST-acteur kocht recent een huis en geniet nu van een heerlijk vakantie in Thailand. Op Instagram deelt hij nu wel een heel pikant kiekje. 

De acteur is momenteel in Bangkok en geniet daar met volle teugen van de zon. 

Pikant

Op de foto zie je een gespierde Ferry in alleen een speedo staan. 'Bangkok? ??', schrijft de acteur onder het pikante kiekje. 

Tekst gaat verder na de post. 

'Cover materiaal'

Ferry kan op veel lovende reacties van zijn Instagram-volgers rekenen. Zo schrijft iemand: 'Wow mooie plaatjes ??❤️❤️.' Een ander: 'Cover material?❤️.' Ook Kimberley Klaver reageerde enthousiast op de foto van de acteur. 'FER!!!!?', aldus de actrice. 

Werk op OnlyFans

Er ging een lichte schok door Nederland toen twee jaar geleden bekend werd dat Ferry zijn lichaam op internet exploiteerde om een centje bij te verdienen. Dit gebeurde allemaal op het meer dan ondeugende platform OnlyFans, na zijn definitieve ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is wellicht niet de plek waar de gemiddelde moeder haar zoon graag ziet werken, maar de verdiensten zijn riant.

Verhuisd

In zijn hoogtijdagen op het platform verdiende Ferry rond de 10.000 euro per week! En dat geld blijkt Ferry – in elk geval gedeeltelijk – verstandig te hebben geïnvesteerd. Hij kocht in zijn eentje een huis in Amsterdam.

Beeld: Brunopress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.