Ferry Doedens deelt lieve foto met moeder: 'Weet dat we heel veel van elkaar houden'

Door Redactie
Ferry Doedens deelt lieve foto met moeder: 'Weet dat we heel veel van elkaar houden'

Ferry Doedens plaatst maandag op Instagram een lief kiekje met zijn moeder. Ook schrijft de acteur daar een lieve tekst bij.

'We zijn het misschien niet altijd eens over sommige dingen, maar wat ik wel weet is dat we heel veel van elkaar houden!', schrijft Ferry onder een foto waarop hij zijn moeder een kus op de wang geeft. 'Ik houd van je mama!', gaat hij verder.

Reacties

De oud GTST-acteur krijgt onder zijn post dan ook heel wat leuke en lieve reacties. Zo laten veel volgers het met hem eens te zijn. Iemand schrijft: 'Family is everything en je kunt het ook niet over alles eens zijn. Waar je het wel over eens kunt zijn is de liefde voor elkaar! ❤️❤️❤️' en weer anderen schrijven dat ze de foto vooral erg lief vinden. 'Wat een heerlijke foto ?❤️', aldus een volger.

De tekst gaat verder onder de post. 

Vrienden en familie

Zijn moeder is niet de enige persoon in zijn leven waar Ferry heel blij mee is. Afgelopen week was hij te zien in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg. Daarin vertelde hij in de periode van verslavingen veel te hebben gehad aan zijn vrienden en familie. 'Ik heb te veel mensen om me heen die op me letten en vragen hoe het echt met me gaat. Voor nu kan ik zeggen dat ik clean ben, maar het is wel iets waar je dagelijks aan werkt', aldus Ferry.

Verslaving

Doedens zat in 2014 28 dagen in een afkickkliniek in Thailand vanwege een cocaïneverslaving. Sinds zijn terugkeer uit Thailand heeft hij naar eigen zeggen een paar keer een 'terugvalletje' gehad. 'Het is heel moeilijk om het meteen nooit meer te doen. Ik had wel eens mensen om me heen die gebruikten of momenten dat ik me slecht voelde. Het is een proces van vallen en opstaan. Maar terugvallen heb ik nu niet meer.'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.