Ferry Doedens bevestigt per ongeluk erotische carrière

Door Redactie
GTST Ferry Doedens

Na zijn gedwongen vertrek uit GTST, is Ferry Doedens een pikante weg in geslagen. Hij is gespot op de erotische website OnlyFans. Toen de acteur daarmee geconfronteerd werd wilde hij niet reageren, maar nu heeft hij zijn nieuwe carrière per ongeluk bevestigd...

Via OnlyFans kunnen gebruikers geld verdienen met naaktfoto's en erotische video's. Ferry opereert er onder de naam Ferdinand Diego. Een OnlyFans-video waarin hij masturbeert boven een wastafel werd al snel verspreid via sociale media. Ondanks dat Ferry volledig herkenbaar in beeld is, lijkt het niet de bedoeling dat zijn carrièreswitch bij het grote publiek bekend is. Ferry en zijn management wilden niets zeggen over OnlyFans.

Foutje, bedankt

Door een blunder bevestigt Ferry nu tóch zijn erotische carrière. Via Instagram Stories laat hij weten aan de slag te gaan op YouTube. De ex-soapster is druk met het bewerken van de video's. Maar de oplettende kijker ziet ook nog iets anders: een tabblad naar een beheerderspagina van OnlyFans staat nog open. Een ding is zeker: Ferry zit na GTST niet stil. 

Vertrek uit GTST

Voor Ferry kwam in november na twaalf jaar een einde aan zijn tijd bij de populaire soap. In de zomer werd in goed overleg met producent EndemolShine en RTL besloten dat hij zou vertrekken. De beslissing volgde nadat Ferry enkele keren de opgestelde coronamaatregelen had genegeerd.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.