• Liefde

Ferri Somogyi wordt vader van een tweeling

Door Redactie
Ferri Somogyi wordt vader van een tweeling

Ferri Somogyi zit volgend jaar dubbel in de luiers. De GTST-acteur wordt weer vader en krijgt samen met zijn echtgenote een eeneiige tweeling.

'Hoera, Véda wordt grote zus', schrijft Ferri op sociale media bij een foto van hem, zijn dochter en zijn vrouw Noëlle. 'Dit voorjaar verwachten we een eeneiige TWEELING! Ongelofelijk, dat ik dit mag meemaken!'

Felicitaties

Ferry kan rekenen op heel wat felicitaties van bekend én onbekend Nederland. 'Jeeeeej ??? Gefeliciteerd lieverds!!! Hoe bijzonder❤️❤️❤️', schrijft voormalig soapdochter Robin Martens. Maik de Boer reageert: 'OMG you Superman ?? Gefeliciteerd lieverds ❤️❤️❤️❤️❤️.' Ook Jim Bakkum laat van zich horen: 'Wow!! Gefeliciteerd, wat een mooi nieuws!'

Huwelijk

De 47-jarige acteur en zijn achttien jaar jongere vrouw kregen twee jaar geleden een dochter. Kort daarvoor trad het koppel in het huwelijk.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.