• Liefde

Ferri Somogyi heeft goed nieuws over pasgeboren tweeling: 'Beste verjaardagscadeau ooit'

Door Redactie
Ferri Somogyi heeft goed nieuws over pasgeboren tweeling: 'Beste verjaardagscadeau ooit'

Ferri Somogyi is pasgeleden vader geworden van een tweeling. De acteur is dolgelukkig met Lux Sándor en Imre Louis en nu deelt hij een lieve foto van de twee op deze speciale dag. 

Tweeling Ferri Somogyi

Bij het kiekje heeft Ferri prachtig nieuws te vermelden: de pasgeboren tweeling is eindelijk thuis! 'Beste verjaardagscadeau ooit', schrijft de GTST-ster, die vandaag 48 kaarsjes mag uitblazen.

Rijkdom

Fans van de acteur zijn ontzettend blij voor hem. 'Wat heerlijk! Gefeliciteerd!', luidt een van de vele reacties. 'Wat een rijkdom!', vult een andere volger van Ferri aan.

De tekst gaat verder onder de foto.

Leeftijdsverschil

Ferri en Noëlle zijn sinds een paar weken de trotse ouders van de tweeling Lux Sándor en Imre Louis. Ook heeft het stel een dochter van twee jaar oud, die luistert naar de naam Véda. Tussen de GTST-acteur en zijn geliefde zit een leeftijdsverschil van achttien jaar, iets waarover Noëlle onlangs in een vraaggesprek op Instagram zei: 'Het is nooit een probleem geweest. Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na, haha.' Vervolgens zei ze gevat wat veel vrouwen vást met haar eens zullen zijn: 'Mannen blijven in hun hoofd toch altijd kleuters.'

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.