• De Meilandjes

Feesthoedjes in de aanslag: Martien Meiland gaat flink uitpakken voor 60ste verjaardag

Door Naomi Pater
Feesthoedjes in de aanslag: Martien Meiland gaat flink uitpakken voor 60ste verjaardag

Over anderhalve week is het zover: Martien Meiland wordt 60 jaar. Op 26 augustus is onze flamboyante kasteelheer jarig en daar heeft hij ongelofelijk veel zin in. Normaal gesproken viert hij nooit z’n verjaardag, maar volgens dochter Maxime gaat hij voor deze mijlpaal helemaal uitpakken.

Maxime Meiland laat aan RTL Boulevard weten dat haar vader een groot feest gaat geven voor familie en vrienden: ‘Hij is er nu al de hele dag mee bezig en kijkt er onwijs naar uit’.

Een mijlpaal

Je 60e levensjaar aantikken is natuurlijk een absolute mijlpaal en hoewel sommigen er tegenop zien, heeft Martien Meiland er ongelofelijk veel zin in. ‘Sommige mensen vinden dat 60 heel oud klinkt, maar ik hoor hem er nooit over zeuren’, aldus de blondine.

Maxime in roelstoel

Een paar dagen geleden werden de Meilandjes gespot in het Tuincentrum. Wat opviel is dat de hoogzwangere Maxime voort werd geduwd in een rolstoel. Voor fans was dit natuurlijk even schrikken. In Shownieuws kon Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker bevestigen dat Maxime 'gewoon' last had van haar inmiddels behoorlijk dikke buik. 'Mensen dachten, wat is er aan de hand? Maar ze heeft er gewoon heel veel moeite mee, met die buik.' Gelukkig was haar familie er als de kippen bij om haar rond te rijden.

Zwanger

Afgelopen maart maakte Maxime bekend dit jaar een tweede kindje te verwelkomen. De babybuik groeit al aardig, zo post ze regelmatig content op Instagram waar dit duidelijk te zien is. De realityster krijgt het kindje samen met Leroy, haar grote liefde, die ze vorig jaar ontmoette. De bekendmaking van het babynieuws deed het stel in een zoete video op Instagram. Hierin is te zien dat Maxime, Leroy en dochter Claire in de tuin zitten. Wanneer de camera omhoog beweegt, verschijnt er een tekst in beeld: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij’.

Vriend Leroy

De blondine kreeg haar eerste dochter, Claire, van een man die niet meer in beeld is. Een tweede kindje stond al langere tijd op de planning. In een van de eerdere seizoenen van Chateau Meiland, werd bekend dat Maxime dringend op zoek was naar een spermadonor. Ze maakte een afspraak met een donor in een hotel en probeerde zichzelf te bevruchten. Helaas mislukte dit. Niet veel later werd ze smoorverliefd op cameraman Leroy.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress | Gifje: via GIPHY

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.