• De Bauers

Feestelijke dag in huize Bauer: Frans Bauer mag 47 kaarsjes uitblazen

Feestelijke dag in huize Bauer: Frans Bauer mag 47 kaarsjes uitblazen

Het is groot feest bij de Bauers thuis. Frans viert vandaag zijn 47e verjaardag en de hele familie staat stil bij deze feestelijke dag. 

Op Instagram wordt de zanger door vrouw en kinderen gefeliciteerd. 

Felicitaties

Mariska Bauer schrijft een paar mooie woorden voor haar man, bij een gezellige foto van het stel: 'Deze altijd vrolijke man is vandaag 47 jaar geworden ? lieverd van harte gefeliciteerd ???  proost ? op de gezondheid en op nog meer lol samen ❤️ ' In oktober vierden de twee dat ze alweer 12,5 jaar waren getrouwd. 

De tekst gaat verder onder de foto

Zo vader zo zoon

Maar ook zoon Christiaan en Jan Bauer zetten hun vader vandaag in het zonnetje. Zo schrijft de oudste zoon Christaan: 'Vandaag wordt mijn grootste voorbeeld 47 ? Niet alleen een top vader maar ook m’n beste vrienden. Gefelicteerd pap op nog vele jaren vol lol?  Loveyou❤️' bij een hilarische foto van vader en zoon. En zoon Jan post een stoer kiekje van de twee in het bos. Gefeliciteerd paps♥️??? 47 jaartjes alweer he? '

De tekst gaat verder onder de foto's

Jarige job

Maar ook de jarige job zelf laat van zich horen. 'Vandaag mag ik 47 kaarsjes uitblazen!!,' schrijft hij enthousiast op zijn eigen Instagram. Onder andere Jan Smit en Mara Donnie laten hun felicitaties achter onder de post. Zo schrijft collega Jan Smit: Van harte Topper' en rapper Donnie, waarmee Frans begin dit jaar een liedje uitbracht 'Gefeliciteerd ouwe stacksjouwer ❤️? '

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.