Feest in huize Bakkum: zoontje Lux viert achtste verjaardag

Feest in huize Bakkum: zoontje Lux viert achtste verjaardag

Het is vandaag precies acht jaar gelden dat Jim Bakkum en Bettina Holwerda trotse ouders werden van zoon Lux. Vandaag is het groot feest en Jim en Bettina blikken terug op de afgelopen mooie jaren. 

Zoontje Jim Bakkum jarig

'De tijd gaat veel te snel...,' concludeert Jim in zijn post op Instagram. Onze grote stoere jongen is vandaag alweer 8. Ik probeer nog van ieder moment te genieten waarvan ik weet dat ze over een paar jaar niet meer bestaan.'

Innerlijke evenbeeld

Toch weet dat Jim ook weer nieuwe bijzondere momenten horen bij deze leeftijd. Hij vervolgt zijn post met: 'Maar dan gaat er ook weer een nieuwe wereld open. Ik kan niet wachten. Wat hou ik intens veel van deze jongen. Mijn innerlijke evenbeeld. Lux ?? '

Moeder worden

Ook moeder Bettina kan deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en schrijft een prachtig stukje tekst op haar Instagram waarin ze terugblikt op haar eerste zwangerschap: 'Nu, 8 jaar geleden, lag Lux net een paar uurtjes in m'n armen. Na een lange nacht met een weeënstorm die niet leek te eindigen en een ontsluiting die niet leek te beginnen.'

Ze beschrijft haar gevoelens die ze kreeg toen ze voor het eerst moeder werd. 'Die eerste keer moeder worden en dat nieuwe leven vond ik een shock, maar de meest prachtige, liefdevolle shock van de wereld. En nu is Lux jarig en Lux is 8. En hoeveel ik die kleine baby-Lux en die eerste keer moeder worden ook kan missen af en toe, hoe dankbaar ben ik voor het feit dat we het allemaal mee mogen maken en dat hij groter mag groeien,' aldus Bettina.

Bekend Nederland feliciteert

De felicitaties voor het ventje stromen binnen. Zo laat Lieke van Lexmond weten: 'Zo lief geschreven. Onbeschrijfelijke liefde toch beschreven. ❤️  Gefeliciteerd' en Chantal Janzen schrijft 'Ooooh lieve grote Lux! Gefeliciteerd ?❤️ ' Ook collega's Vajen van den Bosch, Juvat Westendorp en Jan Kooijman laten hun lieve felicitaties achter.

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (8), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BETTINA HOLWERDA BAKKUM (@bettina_holwerda)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.