• Liefde

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zien elkaar zelden

Door Redactie
Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zien elkaar zelden

Al elf jaar zijn Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter samen. Maar de twee oud-sporters reizen zoveel over de wereld, dat ze elkaar meer dan de helft van het jaar niet zien! 

'Het is maar goed dat Facetime en Skype gratis zijn, want anders zouden Raemon en ik veel geld kwijt zijn om met elkaar te kunnen praten.’ Voormalig hockeyster Fatima Moreira de Melo (40) en oud-tennisser Raemon Sluiter (40) stopten twee jaar na hun ontmoeting beiden met hun topsportcarrière. Maar sinds Raemon coach is van toptennisster Kiki Bertens zien ze elkaar bar weinig. ‘Raemon is meer dan dertig weken per jaar op reis,’ zegt Fatima tegen Story. ‘Dus als we elkaar willen zien of spreken, facetimen we. Je kunt zeggen dat we een Facetime-relatie hebben. Dat is soms best moeilijk, omdat je elkaar mist. Aan de andere kant is het voor ons een manier van leven geworden. Hij begeleidt Kiki en is daarin heel succesvol en ik reis ook de wereld over voor mijn pokertoernooien.’ 

Lees het hele interview in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter zien elkaar zelden

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders