• Anouk

Fans onder de indruk van nieuwe look Anouk: 'Je lijkt wel een meid van 18'

Door Redactie
Fans onder de indruk van nieuwe look Anouk: 'Je lijkt wel een meid van 18'

Anouk (45) haar kapsel lijkt met de week korter te worden. Voor de officiële persfoto van The Voice of Holland zette ze al de schaar in haar lokken, maar er lijkt nóg een stukje vanaf te zijn. 

Op de nieuwste foto die ze deelt op Instagram lijken namelijk de voorste plukken nog iets te zijn bijgeknipt. Veel meer dan een hartje maakt Anouk zelf niet vuil aan de post.

'Lijkt wel 18'

Maar fans hebben genoeg over haar nieuwe look te zeggen. 'Wauw, je lijkt wel een meid van 18.? En wat ben je super superslank zeg, ben je zoveel afgevallen of lijkt dat zo door je kleding??', vraagt iemand zich af. Het doet volgers dan ook vooral denken aan de tijd waarin het nummer R U Kiddin' Me uitkwam van de zangeres. 'Looking like a young girl ? R U kiddin" me ??' en 'Bijna weer de "R u kidding Me" look! Je ziet er goed uit wijffie', is onder meer te lezen.

Astma

Anouk zal binnenkort voor de vijfde keer plaatsnemen in de rode stoel van TVOH, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Door het coronavirus is Anouk, die lijdt aan zware astma, extra voorzichtig en neemt ze zo min mogelijk risico. Zo bleef ze tijdens de grande finale van The Voice Kids bijvoorbeeld thuis en deed ze door middel van beeldbellen mee aan de show. Voor de volwassen-editie eiste Anouk dan ook dat er extra maatregelen werden genomen. Als dit niet het geval zou zijn, zou Anouk niet van de partij zijn.

Glazen kooi

RTL bevestigde echter dat zij er alles aan zouden doen om het voor iedereen, maar in het bijzonder voor Anouk, zo veilig mogelijk te maken. 'Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap', lieten ze toen weten. Eén van de opties was een glazen kooi zijn, waardoor Anouk in principe geïsoleerd ‘op haar stoel’ plaats kan nemen. Ze zal nu uiteindelijk te zien zijn via een videoscherm die op haar rode stoel wordt geplaatst. 'Ik zit buiten in een container, alleen', lichtte de zangeres dan ook nog toe.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.