• Showbizz

Fans boos op Tino Martin om duet met Lil' Kleine: 'Bah met dat misselijke mannetje'

Door Naomi Pater
Fans boos op Tino Martin om duet met Lil' Kleine: 'Bah met dat misselijke mannetje'

Een samenwerking tussen volkszanger Tino Martin én rapper Lil Kleine, die afgelopen maanden flink onder vuur lag. Wie had dat ooit gedacht? De track heet 'Gabber' en kwam gister officieel uit. De reacties zijn alleen niet erg positief. Fans van Tino Martin kunnen er niet bij dat hij samenwerkt met Lil Kleine. 

Ook al bij de vooraankondigingen van het nummer is al te zien dat de samenwerking veel negativiteit oproept. Zo schrijft iemand: 'Vorig jaar een fantastisch album en nu samenwerken met Lil Kleine. Hoe diep kun je dalen?' en een andere fan van Tino schrijft: 'Gadverdamme, vieze vrouwenmepper, valt me van je tegen Tino'. 

Fans boos op Tino Martin

Ook luidt een reactie: 'Jammer, alle combinaties supervet, maar deze had ik niet verwacht en gedacht bij jou'. Ondanks alle verontwaardigde reacties is het nummer nu #11 trending op YouTube en aan de reacties daar te zien valt de tune wel goed in de smaak.

Lil Kleine onder vuur

Eind mei kwam het nieuws naar buiten dat Lil kleine zijn ex Jaimie Vaes zou hebben geslagen met een glazen fles op Ibiza. Dit gebeurde naar aanleiding van een uit de hand gelopen ruzie. De brunette raakte behoorlijk gewond en ook de hotelkamer was kort en klein geslagen. In gescheurde en bebloede kleding rende de jonge moeder de lobby van het hotel binnen, waar de receptionist de politie zou hebben gewaarschuwd. Agenten namen de rapper mee naar het bureau, maar uiteindelijk werd de zaak geseponeerd.

'Met vrouw alles goed'

Momenteel woont Jaimie samen met zoontje Lío op Ibiza. De rapper vloog vorige week naar het eiland om tijd met zijn gezin door te brengen. Bij Radio538 vertelt Jorick kort hoe het nu gaat tussen hem en de moeder van zijn zoontje:  'Ja goed, gelukkig en alles goed met die kleine, met vrouw alles goed. Nummer 1-hit, ik voel me goed, dus niks te klagen.'

Bron: Instagram, Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.