Famke Louise en Diederik Gommers maandag samen bij Jinek

Door Redactie
Famke Louise en Diederik Gommers maandag samen bij Jinek

Famke Louise en Diederik Gommers zitten maandagavond weer samen om de tafel bij Jinek. De zangeres en de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care ontmoetten elkaar woensdag om te praten over het coronavirus.

Dat gesprek vond plaats naar aanleiding van een eerdere ontmoeting tussen de twee bij dezelfde talkshow. Daar verdedigde Famke haar deelname aan #Ikdoenietmeermee. De zangeres stelde onder meer dat de eerste lockdown geen effect had. Verder vond ze dat het kabinet met de maatregelen meer de jongeren treft dan andere generaties. 'De ouderen zoeken ook de horeca op en houden zich ook niet aan de anderhalve meter', aldus Famke.

Uitnodiging

Niet lang na haar optreden bij Jinek nam Famke haar woorden terug en werd ze op gesprek uitgenodigd bij Gommers. Aanstaande maandag doen de twee uitgebreid verslag van die ontmoeting in de talkshow, meldt de redactie.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.