• Liefde

Familieherenigingen en een huwelijksaanzoek: opnieuw prachtige momenten bij ‘All You Need Is Love’

Familieherenigingen en een huwelijksaanzoek: opnieuw prachtige momenten bij ‘All You Need Is Love’

Donderdagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘All You Need Is Love‘ en dit zorgde ervoor dat veel kijkers het weer niet droog konden houden. Vooral het huwelijksaanzoek van Jasper en Sofia en de hereniging tussen broer Piet en zus Jo waren de hoogtepunten van deze week. 

All You Need Is Love

Opnieuw een emotionele avond voor de kijkers van All You Need Is Love, dus. En voor Jasper en Sofia kon de avond dan ook niet meer stuk. Na alle ups and downs die de twee in hun relatie hebben gehad, was het dan eindelijk tijd voor een hervonden relatie.

Grote liefde

De 38-jarige Jasper vond dat hij Robert’s hulp nodig had, nadat zijn relatie met de eveneens 38-jarige Sofia niet helemaal lekker meer liep. 'Onze liefde is sterk, maar er is de afgelopen twee jaar veel gebeurd', vertelde hij. En door alle heftige gebeurtenissen werd het stel uit elkaar gedreven, maar aan de liefde lag het in ieder geval niet. 'Ik wil graag oud met haar worden. In het begin heb ik al eens gezegd ernaar uit te kijken met haar een rollatorrace in het bejaardenhuis te doen. Dat wil ik graag halen', aldus Jasper.

Huwelijksaanzoek

Na Jasper’s liefdevolle uitspraken, ging de presentator naar Sofia. Maar dat Jasper All You Need Is Love had ingeschakeld, verbaasde haar helemaal niets. 'Hij zou er echt alles aan doen. ‘Houden van’ is er altijd geweest. Maar soms, als de spanningen oplopen, heb ik ruimte nodig waar hij juist alles meteen wil oplossen. Dan krijg ik het benauwd.' Gelukkig was het voor Sofia ook geen optie om zonder elkaar verder te gaan. Even later sluit ze haar geliefde Jasper weer in de armen.

‘Sleutel tot haar hart’

Om hun hervonden relatie extra te vieren overhandigt Jasper Sofia die avond ook nog eens de sleutel van hun nieuwe huis – en dat is tevens ook ‘de sleutel tot haar hart’. Jasper vervolgde zijn gebaar met één knie op de studiovloer en vroeg daarmee zijn grote liefde dé vraag. En natuurlijk, she said yes!

Broer en zus herenigd

De andere tranentrekker van de avond: de hereniging van broer Piet en zus Jo. De twee habben elkaar al meer dan 25 jaar niet gezien. Hoogste tijd voor een nieuwe ontmoeting dus. En zo vertrekt de 87-jarige Piet naar Nieuw-Zeeland om zijn 80-jarige zus dan eindelijk weer in zijn armen te sluiten. Jo vermoedde nog helemaal niets en was dan ook helemaal ondersteboven van het goede nieuws. 'Ik kan het niet geloven, geweldig', reageerde Jo met tranen in haar ogen. En zo zijn broer en zus ein-de-lijk weer samen.

Bron: Flair | Beeld: RTL/AYNIL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.