Familie Meiland beleeft heldhaftige avonturen op cruise tijdens kerstdagen

Door Naomi Pater
De Meilandjes

De kerstdagen worden dit jaar nóg feestelijker, want de Meilandjes zijn op 24 december te zien in een bijzondere kerstspecial. De voormalig kasteelbewoners varen tijdens kerst de woeste zeeën tegemoet op een cruiseschip.

De Meilandjes beleven deze kerst geweldige avonturen op een cruiseschip in de Middellandse zee. De bekende showbizz-familie gaat onder meer kerstshoppen in Barcelona. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen. 

Lapland

In 2020 besloten de Meilandjes voor het eerst een kerst-special te maken. Destijds vertrok de familie naar Lapland om daar gezellig samen 'kerst' te vieren. Een poging werd gedaan om het Noorderlicht te spotten, maar ook een bezoekje aan de kerstman mocht natuurlijk niet ontbreken.

Franse kerst

Vorig jaar gooide ook bij Erica, Martien en hun dochters corona roet in het eten. Hun kerstplannen moesten last minute worden omgegooid. In plaats van gezellig een paar dagen naar onze buren te vertrekken - Martien heeft altijd ‘ich liebe Deutschland' gezegd - en daar talloze kerstmarkten te bezoeken, moest de familie uitwijken naar hun geliefde Frankrijk. 'Had niet gedacht dat ik dit jaar nog in Frankrijk zou komen, aldus Erica op een Franse kerstmarkt waar de glühwein natuurlijk niet kon ontbreken.

Huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

De beelden van het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn maandag eindelijk op televisie uitgezonden. Het tweetal gaf elkaar afgelopen juli het ja-woord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. De jongste dochter van de bekende reality-familie Meiland werd door haar moeder Erica Renkema naar het altaar begeleid. Vader Martien Meiland en zus Montana waren vervolgens de getuigen van het ja-woord.

Leroy en Maxime

Leroy en Maxime zijn inmiddels twee jaar bij elkaar en hebben samen een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. In maart van dit jaar vroeg cameraman Leroy Maxime ten huwelijk.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.