• Liefde
  • Familie de Mol

'Familie de Mol doet aangifte tegen ex Johnny'

Door Redactie
'Familie de Mol doet aangifte tegen ex Johnny'

Johnny de Mol en zijn vader, Talpa-oprichter John de Mol, hebben aangifte gedaan van poging tot afdreiging. Ze voelen zich bedreigd en gechanteerd door een ex-vriendin van Johnny, schrijft De Telegraaf woensdag.

Afdreiging is een vorm van afpersing waarbij geen gebruik wordt gemaakt van geweld. Vaak gaat het daarbij om het dreigen met het onthullen van een geheim. Volgens de krant is de ex in kwestie Shima Kaes, die zes jaar geleden een relatie had met Johnny. Zij zou werken aan een biografie waarin ze intieme details over de familie en over haar relatie met de presentator zou willen delen.

Doorzichtige poging

Twee juridische adviseurs van Kaes zouden Johnny, John en Johnny's moeder Willeke Alberti via een deurwaarder hebben laten weten dat zij bereid was 'aantoonbaar bewijsmateriaal' aan hen over te dragen in ruil voor een financiële schikking. De advocaat van de familie, Peter Plasman, noemt die actie in De Telegraaf 'een doorzichtige en ranzige poging de familie De Mol geld af te troggelen.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.