Fajah Lourens toont met trots haar cellulite

Fajah Lourens cellulite

Fajah Lourens staat erom bekend om haar 'killerbody' te showen op haar Instagram-account. Deze keer toont de actrice en fitgirl met trots haar cellulite en wil ze andere vrouwen meegeven dat het niets is waar je je voor hoeft te schamen.

"Je wilt natuurlijk altijd je mooiste kant op de foto", schrijft ze bij de foto's. "Vandaag deel ik mijn mooie kant en mijn nog mooiere kant. Op de tweede foto's dezelfde mooie kanten met mooi licht, in plaats van schaduwlicht zoals op de eerste twee foto's." Haar advies is dan ook om altijd naar jezelf te kijken in 'mooi' licht.

  

Cellulite

"Ik wil even laten zien dat cellulite niets is om je voor te schamen. De meeste vrouwen hebben het", aldus Fajah. Ze heeft er op haar ene been meer last van dan op haar andere been. Om er helemaal vanaf te komen, moet de schrijfster van de Killerbody-boeken heel hard en zwaar trainen, goed op haar eten letten en om de dag 'cuppen'.

Wat is cuppen?

Cuppen is een bepaalde massagetechniek om de bloedcirculatie te stimuleren. Je hebt daarvoor een speciaal cupje nodig. Als je in dat cupje knijpt, het op je huid plaatst en vervolgens loslaat, zuigt het cupje je huid naar binnen. Daar wordt dan bloed naartoe getrokken en dat zou zorgen voor een betere circulatie van je bloed.

Volgens Fajah, die zelf zulke cups verkoopt met haar bedrijf My Killerbody Motivation, worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en masseer je je cellulite los. 

Fantastisch

"Trainen doe ik op dit moment maar drie keer per week, wijn vind ik onweerstaanbaar en toen mijn relatie overging, was ik mijn vaste cupper ook kwijt. Het resultaat is cellulite. Vind ik het erg? Ik vind het jammer, maar ik zeg nog steeds tegen mezelf: 'je ziet er fantastisch uit'. Wees lief voor jezelf en vanuit die liefde kan je ervoor kiezen om 8 weken te bikkelen. Niet vanuit afschuw over je lijf."

Ondanks dat Fajah het boek De Cellulite Guide heeft geshreven om in acht weken van haar cellulite af te komen, vind ze het persoonlijk niet meer de moeite waard om het hele jaar zo streng voor zichzelf te zijn. 

Trots

Fajah is niet alleen trots op haar cellulite, maar ook op haar twee kinderen. Op haar eigen Instagram-account deelt ze een foto van ze. "Mijn wereld", schrijft ze erbij.

Fajah Lourens toont met trots haar cellulite

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders