Fajah Lourens naar Hollywood

Door Redactie
Fajah Lourens naar Hollywood

In Nederland draait Fajah Lourens inmiddels een miljoenenomzet, maar dat weerhoudt haar er niet van om haar vleugels uit te slaan. Met de hulp van een goede Amerikaanse vriend probeert ze nu ook carrière te maken in Hollywood.

De Killerbody-boeken van Fajah Lourens (37) zijn in Nederland een doorslaand succes en ook in landen als Frankrijk en België vliegen ze over de toonbank. Maar nu wil de voor-malige actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden haar geluk in Amerika gaan beproeven. Met de hulp van Amerikaan Varol Porsemay, die omgaat met vele grote Hollywoodsterren, hoopt ze als dieetgoeroe maar ook als actrice vaste voet aan de grond te krijgen.

Missen

Eerder gaf Fajah al aan het acteren te missen. Varol, die bevriend is met sterren als Shannen Doherty en The Bold and the Beautiful-acteurs Ronn Moss en Winsor Harmon, is ervan overtuigd dat Fajah Amerika kan veroveren. ‘Op dit moment ben ik met verschillende mensen contacten aan het leggen,’ laat Varol aan Story weten. ‘Pas als we iets concreets hebben, komt Fajah deze kant op. Ik zie kansen voor haar bij film en televisie. Als actrice en presentatrice. Maar ook haar boeken kunnen we onder de aandacht brengen. Zij heeft star-quality.’ Terwijl Varol in Amerika zijn best voor Fajah doet, wacht zij niet rustig af. ‘Het zou leuk zijn. Een nieuw avontuur. Maar mijn bedrijf in Nederland gaat ook gewoon door. Binnenkort kom ik met verschillende kant-en-klare maaltijden op de markt. Deze zijn in de supermarkt en later ook bij het benzine- station te koop. Dan wordt het voor iedereen makkelijk om gezond te blijven eten.’ Met haar bedrijf heeft Fajah inmiddels miljoenen omgezet. ‘Toch ben ik geen miljonair. Elke cent die ik verdien, gaat direct terug het bedrijf in. Ik geef mezelf een salaris waardoor ik mijn maandelijkse kosten kan betalen en de rest inves- teer ik in nieuwe producten. Ik geef voor mezelf geen geld uit. Alleen aan vakanties. Dus ik leef zeker niet op grote voet. Ik ben ook niet van de spullen. Ik vind tijd met mijn kinderen Irem (19) en Shai (11) veel belangrijker. Dus zorg ik dat ik ’s middags thuis ben om Shai op te vangen. En als Irem aandacht wil, ben ik er ook. Dat is voor mij rijkdom. En Amerika? Wie weet gebeurt het en dan zie ik wel hoe ik mijn leven weer indeel. Maar mijn kinderen komen altijd eerst.’

Dit artikel komt uit Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of kan je hier online lezen via Blendle.

Fajah Lourens naar Hollywood

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders