Fajah Lourens geplaagd door heftige rugpijn

Door Redactie
Fajah Lourens geplaagd door heftige rugpijn

Fajah Lourens heeft naar eigen zeggen heftige rugpijn. De 37-jarige afvalgoeroe heeft daardoor haar trainingsschema moeten aanpassen.

MRI

Fajah had in het verleden al eens last van rugpijn. Na acht maanden daarmee te hebben rondgelopen, besloot ze een MRI-scan te laten maken. 'Ik bleek niets te mankeren aan m'n rug, tenminste er was niets te zien op de foto's. Toch had ik geregeld uitstralingen naar mijn rechter been en kon ik op sommige dagen helemaal niet trainen', schrijft Fajah op Instagram.

Heftiger

De Killerbody-auteur zegt dat haar rugpijn verdween na de MRI waardoor ze dacht dat het misschien allemaal mentaal was. 'Hij bleef drie maanden weg en opeens is het er weer, heftiger als eerst.' Lourens doet nu aangepaste oefeningen om toch te kunnen sporten. 'Ik wil niet weer stoppen met trainen dus samen met @berrydemey train ik twee dagen aangepast mijn benen en mijn rug. Ik heb een billen workout gemaakt die ik goed kan doen zonder dat ik pijn voel.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Fajah Lourens geplaagd door heftige rugpijn

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)