Fajah Lourens (41) showt babybuik van zwangere dochter (22): 'Begonnen met aftellen'

Fajah Lourens

Fajah Lourens (41) glundert van trots door de fotoshoot van haar zwangere dochter Irem (22). Op Instagram deelt Fajah dan ook een kiekje waarop Irem haar prachtige babybuik vasthoudt.

'Wow, wat ben ik trots, mijn kleine meisje Irem wordt moeder', pent de fitnessgoeroe. 'Ik voel aan alles dat je een geweldige moeder zal zijn. Ik ben begonnen met aftellen naar het prachtige moment.' 

Oma Fajah

Fajah schreeuwde vorig jaar van de daken dat haar dochter in in blijde verwachting is. 'Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine, grote, geweldige meid mama wordt', schreef de fitness influencer onder haar Instagram post. Irem verwacht samen met haar vriend Ruben die tevens haar eerste liefde is, haar eerste kindje. Fajah spreekt vol lof over de ouders in spe. 'Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen.' Lourens sluit af met dat ze 'supertrots en dankbaar' is dat ze oma mag worden.

Mini-acrobaatje

Natuurlijk deelde ook dochter Irem het babynieuws met haar eigen volgers. Onder dezelfde echo staat een lief berichtje over haar vriend. 'Van mijn allereerste vriendje naar nu elf jaar later, met wat pitstops, samen een gezin.' De twee hebben het kindje liefkozend de bijnaam 'mini-acrobaatje' gegeven, omdat de baby net als oma, erg van bewegen houdt. 

Bron: RTL Boulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.