• Expeditie Robinson

Expeditie Robinson-afvallers openhartig over Chatilla: 'Ik dacht, flikker op, ik ga naar huis'

Door Redactie
Expeditie Robinson-afvallers openhartig over Chatilla: 'Ik dacht, flikker op, ik ga naar huis'

Expeditie Robinson-afvallers Susan Radder en Kirsten Westrik hebben het Robinson-avontuur dan al wel verlaten, maar helemaal goed afgesloten lijkt het avontuur in ieder geval. De dames verlaten met een bittere nasmaak het eiland en dat heeft volgens de twee alles te maken met mede-kandidaat Chatilla van Grinsven. 

In het Expeditie Robinson-napraatprogramma Back2Base vertellen Susan en Kirsten over hun ervaring met mede-kandidate en teamgenoot Chatilla. 

Weggestemd

Susan kon vooral de houding van Chatilla niet zo goed handelen. Nadat de jonge actrice eruit gestemd werd door haar teamgenoten, zou Chatilla nog hebben gezegd dat Susan 'een topper' is. Aardig zou je denken, maar een stuk minder wanneer blijkt dat 'teamleider' Chatilla verantwoordelijk was voor alle stemmen tegen.

Niet te vertrouwen

Volgens Susan had Chatilla 'van de een op de andere dag' besloten dat de actrice niet te vertrouwen was. 'En dat ook tegen al die mannen gezegd heeft. Terwijl ik niet zo goed weet waarom je dat zou doen. Het is ook helemaal niet waar. Iedereen tegen me opzetten, mij eruit stemmen en dan zeggen: ‘Je bent een topper!’ Beetje schijnheilig. Ik had even geen zin in die hand en dacht: flikker op, ik ga naar huis.'

Kinderachtig

Kirsten werd er na Susan uitgestuurd, na ook alle stemmen tegen, maar ook zij kon die opmerking van Chatilla niet zo goed begrijpen.  Over de 'je bent een topper'-opmerking had Kirsten in Back2Base namelijk ook nog wat te zeggen. 'Dat was nog wel een dingetje, de volgende ochtend', vertelt Westrik. 'We waren de was aan het ophangen en op een gegeven moment zei Chatilla tegen mij: "Ik vond het kinderachtig hoe Susan reageerde."' Kirsten vond de reactie van Susan blijkbaar helemaal niet kinderachtig, maar begreep het juist heel goed. 'Jullie naaien haar, ze ligt eruit en dan ga je zeggen dat ze een topper is? Ik was daar wel pissig over.' 

Bron: Superguide | Beeld: RTL - Jasper Suyk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.