• Liefde

Exclusief in Story: Emotionele Robert ten Brink geeft oudste dochter weg

Door Redactie
Exclusief in Story: Emotionele Robert ten Brink geeft oudste dochter weg

Het was een emotioneel weekend voor All you need is love-presentator Robert ten Brink (65). De vader van vijf meiden gaf voor het eerst in zijn leven een dochter weg: oudste telg Nina (38) trouwde met Laurens Jan, met wie ze drie kinderen heeft.

Met Nina voorin de bakfiets vertrok het bruidspaar vrijdagochtend vanuit woonplaats Naarden naar het stadhuis in Naarden-Vesting, waar de twee elkaar hun jawoord gaven. Die avond bracht Nina de nacht door bij haar ouders, waar ze zaterdagochtend werd opgehaald door Laurens Jan. Vervolgens trouwden ze, onder het toeziend oog van een intiem gezelschap, in Kortenhoef ook nog voor de kerk. Het kersverse echtpaar vertrekt komend weekend voor een korte huwelijksreis naar Italië, waar de roots van Roos ‒ de moeder van de bruid ‒ liggen. En met Nina’s vier zussen en vier trotse grootouders is het vinden van een oppas voor hun drie kinderen vast geen probleem geweest. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.