Ex-vriendin zwijgt niet langer over romance met Jasper Cillessen

Jasper heeft mij meermaals bedreigd en gechanteerd, zelfs toen ik zwanger was,’ vertelt María Morán (34), de ex-vriendin van Jasper Cillessen (33) aan Story.

Jasper Cillessen
© ANP

De Oranje-doelman en de Spaanse sportverslaggeefster liggen al maanden in de clinch met elkaar, omdat hij niet wil zorgen en betalen voor hun dochtertje Cayetana, dat op 17 oktober 2021 is geboren. Destijds stond Jasper onder contract bij de Spaanse club Valencia, maar inmiddels speelt hij bij NEC in zijn geboortestreek rond Nijmegen – daardoor is hij ook nog eens bijna tweeduizend kilometer van zijn bij haar moeder in Madrid wonende dochter verwijderd.

Strafbaar feit

‘We hebben verschillende civiele en strafrechtelijke procedures tegen Jasper Cillessen aangespannen,’ liet María’s advocaat Teresa Bueyes onlangs aan Story weten. ‘Het strafbare feit is achterlating van zijn gezin, omdat hij vanaf haar geboorte niets voor zijn dochter heeft betaald.’ Dat Jasper geen verantwoordelijkheid voor zijn dochter neemt, kan hem zwaar komen te staan. ‘Hij kan daarvoor in de gevangenis belanden,’ aldus María’s advocaat.

Gezwegen

Volgens María heeft zij lange tijd gezwegen uit angst voor represailles van Jasper. ‘Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto’s en -video’s van mij openbaar maken. Hij chanteerde me vrijwel dagelijks. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen!’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.