• Liefde

Ex-vriend Olcay Gulsen openhartig in Story: ‘Ook mijn zoon hoort niets meer van haar...’

Ex-vriend Olcay Gulsen openhartig in Story: ‘Ook mijn zoon hoort niets meer van haar...’

Nadat Olcay Gulsen enkele maanden geleden aangaf dat haar relatie met Frans Ghazi was gestrand, was dat nog niet het hele verhaal. Allereerst was er het opmerkelijke nieuws dat Olcay wel héél snel een romance beleefde met Ruud de Wild, die aangaf al anderhalf jaar verliefd te zijn op de mooie Olcay.

De geruchtenmachine draaide vervolgens op volle toeren: Olcay zou al maanden voor de breuk met Frans, in december 2018, de nacht hebben doorgebracht met RTL Boulevard-collega Ruben Nicolai! Na een etentje met de collega’s vlak voor kerst zouden Olcay en Ruben samen naar het Amsterdamse Hilton Hotel zijn gegaan.

Dolksteek

Het laat zich raden dat de verhalen als een dolksteek in de rug voelen voor haar toenmalige partner Frans Ghazi. "Ik kijk tegenwoordig naar het programma Vreemdgaan met Filemon", vertelt Frans aan Story. "Daarin onderzoekt Filemon Wesselink het gedrag van mannen en vrouwen op het gebied van monogamie en vreemdgaan. Laat ik het zo zeggen: ik weet inmiddels dat vrouwen net zo erg zijn als mannen – zo niet erger." Klare taal van Frans, die geen contact meer heeft met zijn ex-vriendin Olcay, terwijl niet eens zo lang geleden Olcay in Story aangaf in zakenman Frans de ware te zien. 

Inmiddels is de situatie nogal anders, ook wat betreft het contact tussen Olcay en haar voormalige stiefzoon. Frans: "Het is een beetje raar dat mijn zoon, nadat Olcay al die jaren in zijn leven is geweest, niets meer van haar hoort..."

Lees het heel verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Ex-vriend Olcay Gulsen openhartig in Story: ‘Ook mijn zoon hoort niets meer van haar...’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders