Ex-vriend Eva Jinek gelukkiger dan ooit

Door Redactie
Ex-vriend Eva Jinek gelukkiger dan ooit

Heel Nederland was in rep en roer toen Eva Jinek verliefd werd op Bram Moszkowicz, en haar grote liefde Jorn Wegter voor hem inruilde. Maar inmiddels is Jorn gelukkiger dan ooit zónder de ambitieuze talkshowster.

Toen Jorn Wegter in de zomer van 2010 te horen kreeg dat zijn grote liefde Eva Jinek verliefd was geworden op advocaat Bram Moszkowicz, stortte zijn wereld in. Kapot van verdriet trok hij zich terug binnen zijn vriendengroep, maar dat kon niet voorkomen dat hij in de media vrijwel dagelijks werd geconfronteerd met de liefde tussen Eva en Bram. Extra pijnlijk aan het vertrek van Eva uit zijn leven was dat ze al zeven jaar bij elkaar waren, samenwoonden in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam en hij voorzichtig na begon te denken over een mogelijk huwelijk en zelfs een gezinnetje. Het liep echter anders dus... Wat Jorn toen nog niet wist, is dat hij met zijn huidige vrouw Manon gelukkiger is dan hij met Eva óóit geweest zou zijn, menen vrienden. Zo werden Jorn en Manon in 2014 de trotse ouders van tweeling Julie en Bas.

Drieling

Bijna anderhalf jaar later raakte Manon opnieuw in verwachting. Dit keer droeg Manon echter geen tweeling, maar een drieling! Op 13 mei 2016 werden Hannah, Faye en Cécile geboren en kon Jorn zijn geluk wel van de daken schreeuwen. Al vrij snel na de geboorte kreeg RTL Late Night – nota bene ooit de grote concurrent van Jinek – lucht van de bijzondere zwangerschappen van Manon, en mocht ze daar in februari van dit jaar over komen vertellen. ‘De eerste drie maanden na de bevalling waren echt heftig,’ vertelde Manon aan Humberto Tan. ‘Dan moeten ze om de drie uur gevoed worden. Maar we zijn redelijk praktisch ingesteld. We deden alles volgens een strak schema. Dat moet ook wel anders word je gek.’ Hoewel het leven van Jorn en Manon een stuk heftiger is geworden, genieten ze enorm van hun twee- en drieling. ‘We zien onze kinderen echt als een cadeautje. We hadden er al twee en hebben in totaal dus gewoon vijf gezonde kinderen. Het is heel druk, maar erg leuk en gezellig. Gelukkig doet mijn man ook enorm veel. Jorn is een goede vader.’ 

Lees het hele verhaal in editie 13. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders