• Liefde

Ex-voetballer Andy van der Meijde hoopt op hereniging na verbreken contact met dochters

Door Redactie
Ex-voetballer Andy van der Meijde hoopt op hereniging na verbreken contact met dochters

Hoewel Andy van der Meijde een liefdevol gezinsleven leidt met zijn vrouw Melisa en hun kinderen, ervaart hij diep vanbinnen een schrijnend gemis. Op een dag hoopt hij zijn in Italië woonachtige dochters Isabella (16) en Purple (14) weer in de armen te kunnen sluiten.

Dat er achter de glimlach van oud-voetballer Andy van der Meijde een groot verdriet schuilgaat, bleek wel uit zijn in 2012 verschenen biografie Geen genade. Daarin vertelde de oud-aanvaller van onder andere Ajax, Inter en het Nederlands elftal over het verbroken contact met zijn twee in Italië woonachtige dochters. Ook sprak hij openhartig over zijn Engelse dochtertje Dolce, die vanwege darmproblemen vanaf haar geboorte veelvuldig in het ziekenhuis lag. Dat Andy geen volwaardige vader voor zijn kinderen was, kwam grotendeels door overmatig drankgebruik en buitensporig stapgedrag. ‘Ik heb mijn kinderen in de steek gelaten,’ vertelt Andy in de Papa Podcast van radio-dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman. Hij doelt op het moment waarop hij zijn jeugdliefde Diana bedroog met een stripteasedanseres die hij had ontmoet in het uitgaansleven in zijn toenmalige woonplaats Liverpool in Engeland. ‘Ik werd betrapt met een andere vrouw. De volgende dag gingen mijn vrouw en kinderen terug naar Italië en kon ik afscheid nemen.'

Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Ex-voetballer Andy van der Meijde hoopt op hereniging na verbreken contact met dochters

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders