Ex-schoonbroer van Nicol Kremers bevestigt mishandeling door Peter Gillis

Door Redactie
Ex-schoonbroer van Nicol Kremers bevestigt mishandeling door Peter Gillis

Vrijdagmiddag kwam naar buiten dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Hij zou zelfs recent een nacht in de cel hebben doorgebracht. Toch ontkent slachtoffer Nicol de mishandeling met een post op Instagram. 'Vandaag weer een heleboel media aandacht over de verhalen over ons', schrijft ze bij de post. RTL Boulevard sprak met de ex-schoonbroer van Kremers en hij bevestigt juist de mishandeling. 

'Hij heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicole is wel degelijk diegene die mishandeld is', vertelt Rob Goossens aan de desk van RTL Boulevard. Ex-schoonbroer Jonathan wilde volgens hem niet zeggen van wie hij dit heeft gehoord. Rob vertelt ook nog dat Peter Gillis niks lijkt te hebben met de kids van zijn vriendin Nicol. 'Als zij de zorg heeft voor de kinderen dan zit zij in een chalet op het vakantiepark Prinsenmeer'. 

Bronnen

Shownieuws heeft een woordvoerder van het OM gesproken die bevestigt dat er een 60-jarige verdachte is aangehouden en heeft vastgezeten voor mishandeling op een locatie in Ommel. Het incident zou plaatsgevonden hebben op 29 mei. Ook zou Shownieuws via bronnen hebben vernomen dat het om Peter zou gaan. 

Rechtszaak

'Het onderzoek is inmiddels afgerond en op 12 augustus wordt de zaak inhoudelijk behandeld voor de rechtbank Oost-Brabant', laat de woordvoerder van het OM weten. Ook wordt duidelijk dat het slachtoffer een vrouw is.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.