Ex Rico Verhoeven zet volgende stap: 'Naamsverandering is onderweg'

Door Redactie
Ex Rico Verhoeven zet volgende stap: 'Naamsverandering is onderweg'

De scheiding tussen Rico Verhoeven (31) en Jacky Duchenne (35) is al enige tijd rond. En dus is de ex van de kickbockser wel klaar om haar voormalig partner nog verder uit haar leven te wissen.

De sportschool van Jacky heet momenteel namelijk nog RV Sports. Deze afkorting staat natuurlijk voor Rico Verhoeven Sports, een keuze waar ze nu wel spijt van heeft. 'Het schept verwarring. Dat begrijp ik', laat Duchenne weten via Instagram.

Naamsverandering

Ze vervolgt: 'Ik heb MIJN GYM Rvsports genoemd! Ik heb MIJN GYM opgebouwd, had het alleen een andere naam moeten geven.' Toch zal de sportschool niet lang meer de naam van haar ex dragen. 'Naamsverandering is onderweg!', sluit Jacky af.

Verschillende vrouwen

Rico werd na zijn breuk met Jacky gelinkt aan verschillende vrouwen, waaronder Yolanthe en Gaby maar óók ene Felicia uit Haarlem. Over alle roddels liet de kickbokser zich onlangs al uit in Jinek. 'Dat ik met iemand gezien ben. Dan zegt een medium: dat is zijn nieuwe vriendin. En iedereen neemt het over. Dan vinden ze het blijkbaar niet nodig te checken. Dat vind ik jammer', aldus de kickbokser in Jinek. Zeker omdat zijn kinderen misschien ook het één en ander opvangen, wat dan helemaal niet waar blijkt te zijn.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.