Ex Peter Gillis financieel aan de grond

Het moet voor Nicol Kremers (32) confronterend zijn geweest om vorige week de voorlopig laatste aflevering van Massa is Kassa op tv terug te zien. 

Nicol Kremer
© Brunopress

Met een verveeld gezicht beklaagde ze zich over een camper van 450.000 euro, die voor haar niet goed genoeg was. Inmiddels heeft Nicol echter een leven waarin ze een dergelijke camper alleen nog mag aanraken als ze is ingehuurd om deze te wassen.

Lichte paniek 

Door de breuk met vakantieparkenmiljonair Peter Gillis (60), is Nicol met lege handen komen te staan en heeft ze haar gekoesterde leventje als miljonairsvrouw (voorlopig) vaarwel moeten zeggen. Dat dit bij haar voor lichte paniek heeft gezorgd, bleek alleen al uit het feit dat ze onlangs op social media een wel heel twijfelachtig spektakel organiseerde.

Belangstelling 

Live op internet schreef ze de naam van iedereen die honderd euro aan haar doneerde op haar voorhoofd en bleef zo vervolgens uren in beeld zitten! Het is op zijn zachtst gezegd niet helemaal wat een vader voor zijn dochter wenst en bovendien iets wat niet eeuwig donateurs trekt. Nu staat Nicol nog even in de belangstelling, over niet al te lange tijd zal niemand zich haar nog herinneren.

Seksshop gesloten 

Vanaf mei gaat Massa is Kassa weer verder, maar dan zonder Nicol. Sowieso al even flink slikken, maar er blijkt nog een fikse tegenvaller te zijn. Zoals te zien is in Massa is Kassa had Nicol een seksshop. Zowel in een fysieke winkel te Valkenswaard als online konden bij Nicol ondeugende attributen voor in de slaapkamer worden besteld. ‘De fysieke winkel is nu gesloten en wij hebben de onlineshop overgenomen,’ vertelt een woordvoerder van de nieuwe eigenaar aan Story. ‘Nicol is overal mee gestopt en wij werken ook niet met haar samen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.