Ex-minnares Anne Lok nog stééds zwanger van Alexander Pechtold

Door Redactie
Ex-minnares Anne Lok nog stééds zwanger van Alexander Pechtold

D66-coryfee Alexander Pechtold wordt alsnog vader van een kind bij zijn ex-minnares Anne Lok, bevestigt ze in de nieuwe Story die vandaag uitkomt. De abortus die ze eerder dit jaar zou hebben ondergaan, heeft haar zwangerschap naar nu blijkt niet beëindigd.

Story onthulde in juni van dit jaar dat de liefdesrelatie van toenmalig D66-leider Alexander Pechtold met zijn partijgenote Anne Lok beëindigd was. Nadat Anne in april zwanger bleek te zijn geraakt van Pechtold, zou hij aangedrongen hebben op een abortus, zoals Story destijds meldde. Nadat Anne die volgens eigen zeggen onderging, verbrak Pechtold toch hun relatie.

Privacy

Anne is inmiddels zeven maanden zwanger van Alexander Pechtold, die van de situatie op de hoogte zou zijn gebracht; Anne bevestigde dit maandag jl. aan Story. Ze benadrukt haar privacy als waardevol te beschouwen, en hoopt dat het haar gegund is de zwangerschap in alle rust te kunnen voldragen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Ex-minnares Anne Lok nog stééds zwanger van Alexander Pechtold

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP