Ex-huisvriendin Caroline over uitspraken Martien: 'Het doet zeer'

Door Redactie
Ex-huisvriendin Caroline over uitspraken Martien: 'Het doet zeer'

Van hoge schulden tot een kasteelgevecht: Martien Meiland maakt in zijn boek gehakt van zijn voormalige vriendin Caroline van Eeden. De uitspraken hebben de ex-huisvriendin geraakt, zo laat ze weten in Shownieuws.

Waar Martien een boekje open doet over wat zich achter de kasteeldeuren hebben afgespeeld, laat Caroline zo min mogelijk los. De ex-huisvriendin schoof dit weekend aan bij Shownieuws om te praten over het nieuwe programma Alle Hens aan Dek waar zij aan deelneemt. Na een pr-praatje vroegen de presentatoren tóch naar de zere plek: de ruzie met Martien. 'Ik heb het niet gelezen,' antwoordt ze op de vraag of ze Martiens biografie heeft opengeslagen. 'Dat hoeft ook niet, want ik krijg genoeg informatie.'

Pijnlijke uitspraken

Die informatie is haar niet in de koude kleren gaan zitten. 'Het heeft mij wel geraakt,' geeft Caroline toe. 'Ik heb een heel mooie vriendschap met Martien gehad, dus dat doet zeer.' Verder wil ze er niet op ingaan. 'Uiteindelijk mag iedereen zijn eigen verhaal geloven. Ik denk dat dat het beste is.' 

Geen verzoening

Caroline heeft eerder aangegeven dat ze het wel ziet zitten om weer eens een wijntje te drinken met Martien nu hij weer in Nederland woont, maar de kasteelheer heeft de deur dicht gegooid. 'Als de een wil en de ander niet, dan is dat zo. Ik vind het wel jammer, maar ik respecteer het,' aldus de blondine.

Vertrek uit het chateau

In het eerste seizoen van het succesvolle programma Chateau Meiland reisde huisvriendin Caroline mee naar Frankrijk. Toch bleek dat na enige tijd niet zo lekker te lopen en vertrok ze door 'heimwee en irritaties'. 

Vechtpartij met Maxime

Die irritaties zouden nogal hoog zijn opgelopen. In het door Jan Dijkgraaf geschreven boek staat dat het 'oorlog' is geweest tussen Martien en Caroline. Ook kreeg Caroline het aan de stok met Martiens dochter Maxime. In het boek staat beschreven dat die ruzie zelfs uitmondde in een vechtpartij tussen de dames. Maxime zou hier een litteken aan overgehouden hebben.

Torenhoge schulden

Een van de redenen voor de ruzie met Martien zou een geldkwestie zijn. 'Zij kwam natuurlijk met een behoorlijke schuld mee naar Frankrijk. Wij hebben uiteindelijk gezegd dat wij het aflossen en dat is ook goed gegaan. Maar daarna bleef ze toch meer geld eisen,' aldus Martien. Dochter Maxime vult aan dat er veel meer schulden bleken te zijn dan dat Caroline de familie verteld had. 'We waren natuurlijk heel blij dat we haar konden helpen en dan is het niet leuk om te horen dat ze niet eerlijk is geweest en er nog veel meer was.' 

Beeld: Peter Smulders | Bron: Shownieuws

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.