Ex Georgina Verbaan woont samen met nieuwe liefde: ‘Ik ben heel gelukkig met haar’

Ze leken een match made in heaven, maar in de herfst van 2020 strandde de relatie tussen actrice Georgina Verbaan en schrijfster Maartje Wortel.

Maartje wortel

Ze waren nog geen jaar samen, toen Georgina er een punt achter zette en Maartje met een gebroken hart achterliet. Maartje schreef in haar boek De Groef. Een wandeling dat ze zich geen raad wist met haar verdriet. ‘De waarheid was dat ik er nog nooit zo slecht aan toe was geweest. Ik verdween niet uit de groef, maar de groef verdween noodgedwongen uit mij.’

Nieuw geluk

Die bittere tranen zijn inmiddels verleden tijd, en Maartje heeft nieuw geluk gevonden bij Olympisch zwemkampioene Femke Heemskerk. ‘We wonen sinds een half jaar samen,’ vertelt Maartje aan Story. ‘En ik kan niet anders zeggen dan dat het mij heel goed bevalt. Doordat zij topsporter is, heeft Femke een heel actief bestaan. Dankzij haar heb ik ook de smaak te pakken gekregen, en ik sport nu ook best veel. En we eten heel gezond, wat mij goed doet. Ik ben echt gelukkig met dit leven. En natuurlijk helemaal met háár!

Dit verhaal komt uit Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.