• Liefde

Ex Georgina Verbaan pronkt met hun dochter Odilia

Door Redactie
Ex Georgina Verbaan pronkt met hun dochter Odilia

Net als Sylvie Meis wil ook Georgina Verbaan haar kind zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers houden. Maar ze hebben ook te maken met de váders van hun kinderen, die logischerwijs maar al te graag pronken met hun oogappeltjes. Zo zijn Rafael van der Vaart en zoon Damián onafscheidelijk, en laat ook Georgina’s ex Rob van de Wouw de hele wereld weten hoe trots hij op zijn dochter Odilia is. 

Het is Georgina Verbaan al lange tijd een doorn in het oog dat haar ex-partner Rob van de Wouw geregeld foto’s van hun dochtertje Odilia op zijn Instagram-pagina plaatst. De 38-jarige actrice doet dit zelf nooit; ze houdt Odilia het liefst zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers. Behalve als er een kinderfilmpremière is – in dat geval neemt ze haar dochter wél mee, al staat Georgina’s gezicht dan doorgaans wel op onweer richting alle fotografen die door de organisatie hartelijk zijn uitgenodigd. Haar ex Rob lijkt zich van al die stress niets aan te trekken.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle

Ex Georgina Verbaan pronkt met hun dochter Odilia

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders