Ex Estelle was gewoon thuis in Londen

Door Redactie
Ex Estelle was gewoon thuis in Londen

Zoals Story vorige week exclusief bracht, heeft Estelle Cruijff haar relatie met zakenman Morad beëindigd. ‘We zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan,’ vertelde Estelle. ‘Het is gewoon wel goed zo.’

Wat Estelle op dat moment niet wist, is dat Morad volgens diverse media zou zijn opgepakt op het Spaanse eiland Ibiza, omdat hij een Italiaanse vrouw van haar horloge beroofd zou hebben. Morad zou staande zijn gehouden op het vliegveld van Ibiza, kort voor hij wilde ‘vluchten’ naar Mallorca. Maar kloppen die berichten wel?

Op vrije voeten

Opmerkelijk genoeg verbleef Morad op datzelfde moment namelijk gewoon in zijn woonplaats Londen, waarvan Story de bewijzen in handen heeft. Hij verplaatst zich daar in een exclusieve sportwagen en was onder meer aanwezig bij een prestigieuze paardenrace. Het zou kunnen zijn dat Morad, mocht hij daadwerkelijk opgepakt zijn geweest, vrij snel weer op vrije voeten is gekomen en terstond naar Londen is vertrokken. Zoiets druist echter feitelijk in tegen het strenge Spaanse justitiebeleid. Dat specifiek Morad betrokken was bij de horlogeroof is tot nu toe nog nergens onomstotelijk aangetoond. 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Ex Estelle was gewoon thuis in Londen

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.