Ex-Dolly Dots Esther en Anita maken doorstart

Door Redactie
Ex-Dolly Dots Esther en Anita maken doorstart

De voormalige Dolly Dots Esther Oosterbeek (58) en Anita Heilker (57) gaan weer samen optreden. Onder de naam Just A Little Bit More gaat het duo onder meer oude hits van de in de jaren tachtig razend populaire groep zingen.

'Afgelopen jaar deden we samen mee aan De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Daarop kwamen zoveel positieve reacties. Ook van zaaleigenaren die ons wilden hebben voor een optreden. Dat sprak ons wel aan', zegt Esther in De Telegraaf. 'Vandaar dat we vanaf vandaag beschikbaar zijn voor feesten en partijen.'

'Voelt goed'

Volgens Anita staan de andere overgebleven Dolly Dots, Angela Groothuizen, Angéla Kramers en Patty Zomer, achter hun initiatief. 'En dat voelt goed', zegt ze. 'Weet je wat het is? Door de jaren heen zijn er altijd aanvragen voor boekingen blijven binnenkomen. Esther en ik hebben altijd al een bijzondere klik gehad, al vanaf het begin. We zijn al meer dan dertig jaar vriendinnen, door dik en dun. Toen het idee kwam voor een duo met Esther was ik direct dolenthousiast.' De Dolly Dots bestonden tussen 1979 en 1988. In 1998, 2007 en 2016 waren er reünies. Ria Brieffies, het zesde lid, overleed in 2009.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Ex-Dolly Dots Esther en Anita maken doorstart

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders