• Liefde
  • De Roelvinkjes

Ex Dave Roelvink geeft liefde een nieuwe kans in First Dates VIPS

Door Redactie
Dave Roelvink cadeau

Dave Roelvink en Julia Mekkes hadden net samen een huis gekocht toen ze erachter kwamen dat ze toch niet zo goed meer bij elkaar passen. Julia heeft inmiddels een eigen huis gevonden, maar nog geen nieuwe liefde. Daar hoopt ze verandering in te brengen met haar deelname aan First Dates VIPS.

'Yessss, ook ik mag nu (eindelijk) bekend maken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials,' onthult de advocaat en influencer op Instagram. Julia gaat op blind date in het programma. 'Wat een ervaring was dit,' zegt ze erover. Aan wie ze is gekoppeld, zien we aanstaande zondag op NPO 3. 

Dave samen met jeugdliefde

Haar ex Dave is al wel weer gelukkig in de liefde. Hij is namelijk weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Ze waren twee jaar een setje, maar in 2015 bleek de koek op te zijn tussen de twee. Nu hebben ze elkaar weer helemaal gevonden: Roelvink bevestigde namelijk de geruchten aan RTL Boulevard. 'Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.'

Onverwachte relatiebreuk

De relatiebreuk van Dave en Julia eind vorig jaar kwam voor velen onverwacht. Zeker omdat de twee afgelopen zomer een nieuwe gezinswoning in Landsmeer hadden betrokken en de kinderkamer in ‘huize Roelvink’ al was gereserveerd. ‘Ik heb een groter huis voor mij en Julia gekocht met het idee om aan kinderen te beginnen, maar dat liep even anders,’ vertelde Dave aan Story op de boekpresentatie van zijn 21-jarige broer Donny. ‘Op een gegeven moment kom je in een andere levensfase terecht en pas je niet goed meer bij elkaar,’ legt hij uit. ‘Ik werd wat rustiger, maar Julia werd juist wat wilder. We klikten niet meer zo goed.’ Intussen heeft Dave alle banden met zijn ex verbroken. ‘Ik heb geen contact meer met Julia. Dat is het beste. Als het over is, is het over. Ik vind het altijd zo stom als ik mensen zie die nog bij hun ex over de vloer komen. Uit is uit. Klaar is klaar.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.