Ex Ben Saunders doet boekje open over turbulente relatie

Ex Ben Saunders doet boekje open over turbulente relatie

Yvonne Coldeweijer en Ben Saunders waren in 2012 een gelukkig stel, maar al snel kwam er een deuk in hun relatie. “Ik heb nooit gedacht: spannend, een bad guy met een strafblad. Dat is gewoon pech”, vertelt ze in een interview met Beau Monde.

Yvonne timmert behoorlijk aan de weg als YouTube-ster én heeft een eigen sieradenlijn. Toch is het haar niet altijd voor de wind gegaan. Ze doet een boekje open over de relatie: "Ik leerde Ben kennen nadat hij The Voice had gewonnen. Er hing iets magisch om hem heen. Ik ken wel meer BN’ers, maar hij had echt charisma.”

Imago

“Als iemand zich goed voelt, krijg je zijn beste kant te zien.“ Dat veranderde helaas toen Ben volgens Yvonne in een dip kwam te zitten. “De verwachtingen waren torenhoog, hij was bang dat hij het niet waar kon maken." Yvonne was op dat moment juist wél heel goed op weg met haar carrière en dat veroorzaakte een deuk in hun relatie. “Als vrouw vind ik het sexy om tegen een man op te kijken. Dat is ook waarom je hem wilt. Voor mannen werkt dat anders.'' Ben vluchtte in die tijd in uitgaan en drank. “Ik denk om zijn gevoel te verdoven", aldus de YouTube-ster. “Toen kwam die bad boy wel naar boven. Dat voelde niet goed, ik dacht: ben je nou zo aan het veranderen of is dit wie jij echt bent? Na anderhalf jaar was het klaar.”

Positief

Ondanks de heftige gebeurtenissen kijkt Yvonne positie terug op de relatie met Ben. Mensen linken de voormalig zanger tegenwoordig vooral aan geweld en verkeersregelaars. “Dat heb ik allemaal niet met hem meegemaakt. Toen was ik allang weg.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde | Beeld: ANP