Everon Jackson Hooi en voormalig verloofde weer bij elkaar?

Door Redactie
everon jackson hooi vriend

Everon Jackson Hooi verbrak begin dit jaar zijn verloving met Jozua. Toch zet hij zijn (voormalige) geliefde nu alsnog in het zonnetje op Instagram. Het koppel is namelijk vijf jaar in elkaars leven.

De GTST-acteur schrijft op Instagram: 'Gelukkige vijf jaar in mijn leven. Wat hebben wij veel meegemaakt dushi. En vijf jaar later doe jij mijn hart nog steeds sneller kloppen. Ik hou voor altijd van je.' Ook Jozua plaatst een soortgelijk bericht op social media. Gaan de twee het dan toch weer samen proberen of zijn ze enkel bij elkaar als vrienden?

Relatiebreuk

Everon vertelde eerder dat de relatiebreuk te maken had met een pittig 2018. Zo zou Jozua druk bezig zijn geweest met zijn opleiding en was de GTST-acteur – naast de opnames voor de soap – druk met het lanceren van een eigen onderbroekenlijn. Beide zouden ervoor gezorgd hebben dat het niet meer ging.

Goede vrienden

Na een relatie van vier jaar én een verloving in 2017 besloten de twee uit elkaar te gaan. Als goede vrienden, want ze zouden nog prima contact met elkaar hebben via WhatsApp. Of er dus nu weer meer gaande is als alleen vriendschap, is dus nog maar de vraag.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.