• Liefde

Eva Simons in verwachting van eerste kindje: 'Ik ben zwanger!'

Door Redactie
Eva Simons in verwachting van eerste kindje: 'Ik ben zwanger!'

Eva Simons (37) heeft blij nieuws te delen: de zangeres is in verwachting! Het is het eerste kindje voor Eva en haar vriend Sebastiaan Zwarts.

De zangeres maakt haar zwangerschap bekend met een echofoto. 'I'm PREGNANT! ??', schrijft ze erbij. Eva wordt door haar Instagramvolgers overladen met felicitaties.

Liefdesgeluk

Eva heeft haar liefdesgeluk gevonden bij reclameman Sebastiaan en de zangeres stráált. ‘Ja, we zijn samen,’ vertelde Eva eerder aan Story. ‘We waren beiden op een fashion event waar dj Virgil Abloh draaide. Daar hebben we elkaar ontmoet. We zijn heel gelukkig. Maar ik denk dat je dat ook wel aan mijn glimlach ziet.’

Kinderwens

In 2019 liet Eva al weten dat ze een kinderwens heeft. ‘Natuurlijk wil ik kinderen. Welke vrouw wil dat niet? De vrouwen die zeggen geen kinderwens te hebben, geloof ik niet. Dat zeggen ze alleen omdat ze bang zijn om aan kinderen te beginnen, niet wetende hoe ze dat moeten combineren met hun carrière. En eerlijk gezegd heb ik daar ook wel angst voor. Grappend roep ik weleens kinderen te willen krijgen als ik een paar miljard op de bank heb staan. Dan kan ik al mijn aandacht aan mijn kind geven. Maar dat is alleen weggelegd voor de Kardashians. Dus ja, ik wil graag kinderen en ik voel ook mijn biologische klok tikken. Wie weet komt deze wens voor mij ooit uit.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.