• Jinek

Eva Jinek sneert naar Bridget: 'In mijn ogen volledig gediskwalificeerd'

Door Redactie
Eva Jinek sneert naar Bridget: 'In mijn ogen volledig gediskwalificeerd'

Volgens Bridget Maasland en Rob Goossens is het gerucht waar. In RTL Boulevard suggereerden de twee dat Eva Jinek zwanger is. 

En dat dat de reden zou zijn dat Humberto Tan aanstaande zomer als presentator het stokje van haar overneemt. 

Idioot

Tan wuifde de roddel weg en vond het idioot dat dit gesuggereerd werd. Jinek reageerde hier niet op, tot nu dan in het maandblad Nouveau. 'Ten eerste ben ik niet zwanger. Ten tweede: ik ben de juiste persoon op de juiste plek bij dat programma, en dat er toch meteen wordt gesuggereerd dat ik wel zwanger moet zijn omdat er een man bij komt, vind ik beledigend tot op het bot', aldus de presentatrice.

Broddelwerk

Jinek heeft geen goed woord over voor Goossens en Maasland. De presentatrice noemt het broddelwerk wat de twee afleveren. Jinek: 'Dat nota bene een vrouw eraan meewerkt! Mijn broek zakte ervan af. Die twee hebben zich in mijn ogen volledig gediskwalificeerd.'

Gewoon wat roepen

Ze voegt eraan toe echt geschokt te zijn door de uitspraken. 'Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen – het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren.'

Goossens is  op zijn beurt niet blij met de uitspraken van Jinek en sneert via Twitter terug. 'Ze kan de boom in', zo schrijft hij.

Bron: Nouveau Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.